Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

Det är något som rör sig i vinden,
det är något som viskar och stör.
Vaksam lyss, det gnisslar i grinden -
Vem är det på väg, vem är det jag hör?

Är som någon som rör sig härinne,
är som något som växa och gro.
Sömnlös, det är ett jagande minne -
och som vägrar att komma till ro.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 413 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-06-23 11:03



Bookmark and Share


  Mia Popiana
Gillar verkligen din förmåga att sätta stämningar och hålla rytmen. Riktigt snyggt!
2013-07-18

  Lollitta VIP
Det är något som rör sig i vinden,

+++++
2013-07-15

  Rise Little One
Härligt att läsa din rimmade text... lite läskigt i slutet som skapar spänningen och väcker nyfikenhet.
2013-07-15

  lodjuret/seglare VIP
Rim och reson. Fastän spöklikt.
2013-07-04

    ej medlem längre
Mycket fint poetat, applåd o bokmärke!
2013-06-23

    ej medlem längre
Så kan det vara.Fint Erik.
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L