Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tempostubbe

Skönt att vara för sig själv
en paus från andras tempon

jag sitter på en stubbe
det är sant!

kom inte här och stör




Fri vers av Klasar
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-29 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klasar
Klasar