Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vräk ur oss skiten


Snusförnäm. Det är ordet som passar.

Om jag var du skulle jag segla till jordens onde




Fri vers av Klasar
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-29 16:54



Bookmark and Share


    Nils Järn
orden går ödmjukt förbi mina omedvetna konventioner
och ler som en människa. smart!!
2013-06-29

  Tabac VIP
Jag undrar vafan min snus tog vägen, jag köpte ju 2 dosor igår....men den ene har väl gått till den onde. :)

2013-06-29

  Federico Romano
Hittar jag bara en båt, läste precis om myteriet på Bounty..
2013-06-29

    Thoth
Det där var er roligt sätt att leka med orden. Jag gillar't.
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Klasar
Klasar