Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över gångstället


Stå rakt upp och ner

se det som inte blir mer

vandra

mjuk tystnad leder oss bort

en dimma av lättnad

dimma som lättar

en språngbräda

över

gångstället




Fri vers av Klasar
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-29 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klasar
Klasar