Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evigt ankare


jag vill inte leva utan ankare
hissa flaggan så kan vi sänka den till halva

när evigheten tar slut




Fri vers av Klasar
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-29 22:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ajaj, kapten....
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Klasar
Klasar