Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det blev pizza istället du behöver inte läsa det här


koriander och curry


Det fanns en plan om koriander, basilika och kanske curry.


dagen sträckte ut sin hand
timmarna flög
jag tog mig till en pizzeria

jag hade kunnat be om
koriander och basilika på pizzan

åtminstånde prövat


men jag beträdde det framlagda spåret
vegetarisk utan svamp och lök

ångrar jag mig?
grämer jag mig?

Vilken variant av nuet vill jag leva i?
försöker jag imponera på er poeter?
har livet börjat?
var jag med från starten?




Fri vers av Klasar
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-29 23:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kycklingkorv kan ju funka annars
2013-06-29

    ej medlem längre
ja
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Klasar
Klasar