Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tråkigt jag fick


efter att du hade gått din väg igår

Kände mig så ensam så

Snyftade lite för mig själv

Släppte en och annan liten tår

Så nu kanske du förstår hur mycket som jag

tycker om dig

Håller av dig

Men så är du ju också så himla otroligt chick

i bästa tänkbara skick

då du bara blir allt vackrare och vackrare från år till år

Blir som ett gott vällagrat rött vin

Men jag hade som sagt var hoppats att du skulle stanna

en liten längre stund igår

fröken min

För vad tråkigt jag fick..

Ken Cassel
10/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-10 11:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Bättre lycka nästa gång
2013-07-10

  ResenärGenomLivet
Kanske hon stannar längre nästa gång...
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel