Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mest sköra



det finns nog inget svårare
känna en underbart vacker åtrå
känna dess åtrå tillbaka




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-10 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin