Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge upp men ge inte upp


Och det oavsett vad det än gäller

Så passa på att samla alla dina krafter först

en liten stund

All din energi

Och sen när du känner dig färdigladdad och klar

går du in i ringen igen och visar alla

vart skåpet ska stå

Visar alla att du är jäkligt tuff

En som har varit med förr

En som aldrig ger upp

En som klarar av både en och annan lite knuff

En som problemen sina numera bara dansar förbi

till en skön melodi

Så ge upp men ge inte upp

För när du har klarat av ett eller några av

problemen dina

känner du dig genast lite mera lycklig och fri...

Ken Cassel
11/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-11 02:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, man blir starkare när man gått igenom problemen...då kanske man kan hjälpa andra...
2013-07-14

  Magica VIP
ja det kan nog stämma :)
2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel