Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Född


Född för att leva

Född för att älska

Född i en helvit sal

Född för att vara social

Umgås med sina nära och kära

Vara lojal

Försöka njuta av livet varenda dag

Skratta och vara glad

Men en dag tar allt det roliga slut

då man kommer att dö vilket inte är lika bra

tycker jag..

Född!

Ken Cassel
12/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-12 15:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sentimental sanning!

Fint bäste Ken....
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel