Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlekar

I soffan
han smeker håret
rör vid nacken
Du
kom nära
Bland filtar
jag känner armar
greppar axlar
Kom närmre

Han lägger mig ned
värmen suddas ut
fryser fast och skiljer benen
väntar
på hans tyngd

Han trycker genom
Jag förs
av puls och andning
borrar in fingrar i hans rygg
Han andas
Ett vasst blad tränger genom
rost och smuts
bildar sår

Blod rinner iväg
över lakanet
ner i madrassen
ut
på golvet

Han krampar
somnar intill
Jag blinkar
leder tinar upp
fötter finner känsel

Fingrar över dynan
Där finns inget blod
Där finns ingenting






Fri vers av erme
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-16 13:54



Bookmark and Share


  aol
tung läsning,
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

erme
erme