Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tyckte att det viktigaste med livet


var att vara godhjärtad

Att man bjuder på sig själv

Vara ödmjuk och snäll

Och att man är någon som går att lita på

i alla väder

Att man ska stå för sina ord oavsett vart man

kommer ifrån eller bär för kläder

För har man de här egenskaperna kan man

komma långt här i livet, tyckte han..

Ken Cassel
18/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-18 21:44



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fina rader
om livet
om hur man
ska vara
2013-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel