Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har något som du behöver, min älskling


Något som du ständigt vill ha för att kunna må

riktigt bra

Och jag pratar inte om min kärlek, älskling

Jag pratar om mina två kexchoklad

För här får du en så att du kan skratta och vara glad

För när du gör det så är det ju med dig

som jag vill vara med

leka med

Så kom så gör vi något roligt du och jag

tycker jag

Ja, det gör vi, svarar hon

Och tack så mycket

Hihihi..

Ken Cassel
20/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-20 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel