Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker hela tiden intala mig själv

om att allt är okej med mig, då det inte kan vara
mera fel
För det är vissa saker i mitt liv som är rent åt helvete
rent ut sagt
Men det är ingenting som jag går omkring och pratar
öppet om eller basunerar ut
då jag inser att alla människor har sina egna problem
och demoner att slåss emot
Och då ska inte jag komma och belasta dom med mina
Så jag håller färgen in i det längsta utåt sett
då jag antar att jag inte heller vill
visa mig svag
Att jag är någon som någon kan titta snett på
och peka fingret emot
då de påpekar både det ena och det andra för en
För va fan
Jag är ju en vuxen människa och borde ju kunna göra
mina egna vuxna beslut
i hopp om att bli lite lycklig till slut
För de flesta av mina problem och demoner som jag har
har jag ju bara mig själv att klandra
och då jag är den enda som kan göra någonting åt dem
Göra vissa förändringar för att få bukt med dem
Men som ensam är det inte lätt utan mycket svårt
att ta hela det steget ut
Så det enda som jag kan göra för tillfället är att
fortsätta bita i det sura äpplet
och försöka kämpa vidare med mitt liv i hopp om
att jag ska bli lite lyckligare en regning
eller solig dag
SLUT

Ken Cassel
21/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-21 07:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Ge inte upp, fortsätt drömma
2013-07-24

  Sofhia Wirström
Fortsätt hoppas
dröm
tro

2013-07-21

  ResenärGenomLivet
Nej, du får inte ge upp...fortsätt hoppas och drömma...sen är det inte fel att ha någon som lyssnar ibland, någon man kan lita på och som kanske kan hjälpa till...
2013-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel