Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som är med i leken får leken tåla...

Alla nätter du satt uppe och väntade,
väntade på att din prinsessa skulle komma hem,
men hon kom aldrig hem.
Hon lekte med andra, hon bedrog dig.
Du svalde och svalde.
Du älskade ju henne.

Du led, det visste hon.
Hon lekte med dina känslor.
Tills en kväll....

Du satt och väntade åter igen,
på att din prinsessa skulle hem.
Du hade något viktigt att säga.
Du ville inte längre vara kvar..
Du packade dina väskor och drog,
lämnade ingenting kvar.
Du bara drog.
Alla smycken hon fått,
alla kläder du köpt.
Bilen hon använde, allt detta tog du...
Det var ju ditt...

Inga pengar på kontot hon fick,
inget jobb har din prinsessa heller.
Allt hon hade kvar var en tom lägenhet
och ett sms från dig...

\"Den som är med i leken får leken tåla...!\"

© Brown
Copyright 2004-08-17




Fri vers av Lene
Läst 345 gånger
Publicerad 2004-08-17 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet