Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittra

Glänser, skimrar, ler och lockar.
Glittra, glittra, GLITTRA

Bränner jag dina ögon?
Varför fly när jag bara glittrar?
Blir du rädd för mig?

Varför blir du rädd för mig
när jag bara vill
prata med dig...

Fan va jag glittrar!

För mycket?
Men när jag inte gör så är jag osynlig
och då vill du ju inte
prata med mig.




Fri vers av lizhy
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-24 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lizhy
lizhy