Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här till/om en vän som gick bort i april.


Vildros och alla ljus, alla dina ljus

Jag finner döden i alla sånger
när jag dricker min kopp med te
vinden blåser
den skvallrar så fönstren skallrar
det ilar i det vackra
det skär där du känns
i min ögonvrå där du bor
leende med blå ögon
kanske är det nu
du kan andas ut




Fri vers av menspoeten
Läst 350 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-07-25 23:20



Bookmark and Share


    nånja
Kram
2014-09-16

  Mike
Oerhört vackert skrivet! Underbara formuleringar.
2013-09-06

  träsnidaren
Oj detta var bland det finaste jag läst på mycket länge!
2013-07-26

    ej medlem längre

Din fina dikt här
känns inom
o kan härröra
till min egen sorg

2013-07-26

    ej medlem längre
vacker..och fylld med ömhet
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten