Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera jätte gärna ;D


Din Skenbild,

Din svarta skrift av felsteg
Gör mig ingenting.
Det är bara en skiss av dig
Där du formaterat din sanning,
Ett nedklottrat papper
Som försöker mäta sig med världen

Ett abstraxt mönster
som av alla steg i snön
Osammanhängande,
Men uppenbara.

Diffusa linjer som har formats
Runt dina fingrar
och färgsats av ditt ego

Men tror du verkligen att det är såhär
Som världen ser dig?




Fri vers av sara,
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-03-05 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara,