Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kenneth tog till repet

 

 

 

Kenneth tog till repet
när hjärtat led
Kimmo drog iväg
han med
Per var rar
han lämna barnen kvar
alla vänner dör
ingen vet varför
Pia bara ler
och ingen återser




Fri vers av H som i Harakka
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-29 21:05



Bookmark and Share


  H som i Harakka
allah buddha o zeus va?
2013-07-29

    ej medlem längre
De var säkert sökare som inte fann...
2013-07-29

    ej medlem längre
Mmmm!

En text som får mina tankar att att rusa lite!


2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka