Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denna kropp

 

denna kropp

av kött o blod

liggande hög

flagor i soffan

i vardagsrummet

en fläck jord

avskalat kvalster

droppar bara

svett o piss

stinkande lik

massmord




Fri vers (Modernistisk dikt) av H som i Harakka
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-30 00:27



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Buddhism ur en cynisk vinkel ;)
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka