Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Reinkanations tankar

.


Kanhända en gång
att jag finns
i en blomma,
eller kanhända
i flygande örn.
Eller i fladdrande
sommarfjäril,
eller i rytande
Grizzlybjörn.

Men troligast är
att jag finns
bland det minsta.
Kanhända bara
ett grönt litet strå.
Som letat sig upp
bland gatsten
och asfalt,
och som
människofötter
trampar på.

Ingvar Björkdahl




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-30 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl