Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta känner en stor sorg


Någon eller några stal min moped inatt

Inte så skoj

Så här i Stockholm kan man visst tydligen inte få ha

någonting ifred på gator och torg

En skit moped för de flesta

En Baotian City `Black Edition´

Kostar inte så mycket

Men för mig så var den min livboj

En moped som jag använder varenda dag året runt

till jobbet och så vidare

Så i morse när jag skulle iväg till jobbet och märkte

att den hade blivit stulen

kände jag mig inte så glad, utan mera loj

Så därför köpte jag mig en ny moped idag

En Baotian Comfort med tillhörande alarm

Så nu kan dom komma de små ligisterna då det är

min tur att få ha det lite skoj

när polisen sätter på de handbojorna..

Ken Cassel
30/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-30 17:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ibland undrar man hur vissa är skapade???
2013-07-31

  Rise Little One
Tråkigt att höra :) Hoppas den nya skänker dig lika glädje som den gamla.
2013-07-30

    ej medlem längre
Det är för trist med alla långfingrade typer. Kram på dig Ken hoppas din nya moppe blir bra iaf.
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel