Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berätta



"Jag känner ju dig" säger du och ler.

Kanske är det så.


Så snälla, berätta då för mig vem jag är

jag har alltid undrat.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-31 20:58



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Så klockrent!
2013-07-31

    ej medlem längre
perfekt!
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus