Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du litar på mig?

Våra krav är som

En clown med för stora skor


Bara ivägen




Bunden vers (Haiku) av snej
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-04 00:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
haha sant
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej