Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egna lyckliga lilla stjärna!


Av alla stjärnor som man kan se härifrån planeten

är du den mest underbara

Den mest klara på hela den nattsvarta himmelen

En allra bästa vän

Så jordnära men ändå så långt borta

Så zen

Den som alltid lyser upp och visar mig vägen hem

där jag går som i blindo

fram på molnen

Den som alltid håller mig tryggt i den ena handen

Min egna lyckliga lilla stjärna

långt in i framtiden

Älskar dig..

Ken Cassel
7/8-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-07 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel