Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som alltid kommer igen

Vem kan välja
mellan vemod och glädje ?
Vemodet skänker styrka
glädjen tröst

Allt som försvunnit
Allt som brunnit
och allt
som man aldrig hunnit

Men enkelheten
kan bli en bro som bär
över Regnbågssundet
där drakarna bor

och genialiteten
en mur av granit
mot din medmänniska

Svårt att välja
mellan uppsluppenhet
som en feber
och anständigheten
full av syrendoft

Allt som blottas
Allt som hotas
och allt som aldrig kommer igen
ögonblicken av ilande lycka
som ett tåg
genom sommarnatten

Äventyret är nära
berusningen gratis
om du bara
ser mig gråta

Vår första kyss
blev hastig
undflyende längtan
bekräftelse
på vår ensamhet

men nu ska vi färdas
mot sagorna igen

och kärleken
som alltid kommer igen...




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-09 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfullt.
2013-08-14

  KattenKin VIP
Härligt!
2013-08-10

  Nina.H
Vackert!!!
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman