Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog älskade jag henne alltid


För jag dyrkade marken som hon gick på

Ja, ända tills en dag då jag började förstå att här

är det något fuffens som pågår

Hon hade hemligheter för mig

Hemligheter som för ett tag skulle ge mig

stora öppna sår

Fick mig att gråta en skvätt

För det här kändes inte helt rätt

Kände mig så sviken

Oförlåtligt

Ber henne därför att packa sin väska och gå


Det sista jag får se av henne är ryggen hennes

när hon går sin väg

När hon bara gick

Jag tänker

Vilket jäkla kräk

Och henne ska man älska?!

Hon som är så himla otroligt chick

Men inte nu längre

För nu så hade hon smutsat ner sig tillräckligt

och blivit lortig

Ingenting att ha

Så Hej då!


Men det var då det, för idag så mår jag bara bra

Skrattar åt det mesta jämt och ständigt

Och för varje kvinna som jag möter på försöker jag

impa på henne med ett av

mina magiska trix..

Nog älskade jag henne alltid!

Ken Cassel
9/8-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-09 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel