Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonfundering


medan morgonens kaffesmak
sakta dunstar från mina smaklökar
funderar jag på vad jag ska göra
med min nästan lediga dag

ska jag ha ett mål

förmodligen
men å andra sidan brukar dygnets timmar försvinna
alldeles av sig själv

så jag tror jag skiter i det




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-03-06 07:50



Bookmark and Share


  Josi
Gillar!
2006-03-08

    Bodil Sandberg
Sunt och bejakande....
2006-03-07

    Idun 1
Jag läste lite fel .... vad ska jag göra med min nästa lediga dag...
Tänkte planerar du så långt i förväg, man vet aldrig vad som sker,
men visst är det bra att planera sin tid. Men du skrev ju - min nästan
lediga dag och den dagen hoppas jag du fick mycket nöje av.
Tänk vad ett litet n kan förändra dagen...
2006-03-06

  Jojo
Skön morgonfundering, precis i min smak. Önskar jag hade valmöjligheten.
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP