Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom regniga dagarna

Att segla vidare i sommarsuset
Att bli den maskros, den killing
Eller det cumulusmoln man egentligen är
Att gå även dom regniga dagarna
Att känna nyanserna i det blågrå ljuset
Även dom regniga dagarna kan man le
Le åt tiden och över vattnet
Att segla vidare i sommarsuset
Hjärta mot hjärta med livet
Att gå över regnbågsbron
Med ett knyte av äppellängtan, potatisro
Och jordgubbsfantasi
Att gå även dom regniga dagarna
Som Jon Andersson sjunger,
Jag hittar väl på något sätt hem...




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-10 11:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man måste dra vidare i livet även om det regnar eller är motigt.
2013-08-13

  KattenKin VIP
Vackert, och du hittar alltid hem med denna fantastiska värld som lockar och drar!
2013-08-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Myckert vackert, tänkvärt och fantasifyllt!
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman