Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

De tårar jag grät när du lämnade mig
Var inte för att jag kommer att sakna dig
Utan DET....

DET som aldrig fanns mellan oss..




Fri vers av Dessie 35
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-06 12:46



Bookmark and Share


  friheten
Sorligt, men vacker beskrivning
kram
2008-05-24

  Bjarne Nordbö
Oj då, det kan vara ett smärtsamt konstaterande. Men snuggt skrivit.
2007-12-04

  lodjuret/seglare VIP
om det var jag som lämnat dig
hade jag kanske undrat
varför du inte lämnat mig först
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35