Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryta ned vansinne

Tillväxt är en absurd ide'
Ett virus
Med det är djupt nedärvt
Och kan inte framgångsrikt bekämpas
Vansinne är normalt
Man måste bryta ned för att kunna bygga upp




Fri vers av Tarras
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-14 00:01



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
det finns bra tillväxt med
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras