Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta människor jag inte känner

Jag måste inte känna människor för att veta vilka de är
Jag kan sätta mig in i deras situationer i alla fall
Jag borde inte vänta med att döma
För jag vet precis allt om dem
Och jag skall ta dem




Fri vers av Tarras
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-14 00:01



Bookmark and Share


    orcinus orca
Fantastisk.
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras