Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi inte känner till våran historia


om vart vi kommer ifrån så kan vi inte heller

veta om varför vi är här och vart vi är

på väg någonstans

Meningen med livet

Ja, om det nu finns någon mening med livet

mer än livet i sig självt?!

Ken Cassel
15/8-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-15 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel