Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~hjärta~

Så känsligt och poröst ett hjärta är

Så många veck,rynkor och hål den bär

 

Så många människor

Var och en med egen sorg

Egen tomhet att råda bot på

 

Någon fyller den som saknas

Med shopping och ytlig flärd

En annan ser till att ha hjärtat av 

Stumhet och droger närt

För när hjärtat sover en orolig sömn

Då kan man gå än en dag

Så många sätt vi hjärtehål kan tackla...

 

Många är vi som önskar att man i mörkret

Kundetända en fackla,en ledstjärnas ljus

 

Men varje människas gåva

Är att fly mörkret

Stanna upp inför den

Gå mot den

Och leva med det porösa hjärta de fått




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-16 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~