Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt huvud

Ett leende
Av en tanke
Känns fånigt
Din omtanke

Men jag ser
Känslor från igår
Hopplöst förstår
Det är inte det jag får

Jag är dum
Naiv, skrämmande
Jag borde lärt mig
Fortfarande främmande

Jag släpper in
Innan du visat leg
När jag ska visa runt
Har du redan ristat i min vägg

Initialer som bränner
Jag är snart en turistattraktion
Du har varit här, grattis
Kanske ska börja med kroppsvisitation

Kanske blir jag den största
Om jag slutar tro
Jag ska bara ha tillit
Låta mitt frö gro

Men jag vill inte
Vara den där andra
Den enda som gav tillbaka
Men nu ska jag sluta klandra

Jag tänker för mycket
Självförtroendesvacka?
Jag har glömt tiden
Dags för en almanacka




Fri vers av Bitförbit
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-16 22:53



Bookmark and Share


  Densen VIP
Kärleken ett eldspel är!;)
2013-08-29

    MajorMinus
Härligt!
2013-08-16

  filosofian
fantastisk! vilket igenkännande!
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit