Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill, jag ber, jag förbereder, jag lagar maten och kärlek knackar på min dörr


tillförsikt

sviken

bortvald

bortlämnad

så, bra, nu slipper jag dig!

kliniskt förväntar dom sig att jag inte stör

med mig

och jag kan inte förstå

varför dom inte älskar mig

"Success always comes when preparation meets opportunity" Henry Hartman




Fri vers av Ess VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-18 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP