Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda och se, med hjärtat

 

 

 

 

där är hon

alltid underbar

men så sällan uppskattad

hon ber egentligen inte om mycket

bara om att bli älskad och sedd

men ingen såg henne

 

men jag ser

henne

nu

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas
Läst 437 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-08-18 20:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Åh vad fin :)
2013-08-24

    ej medlem längre
Tänk om hela världen kunde se som du, vad fantastiskt det hade varit. Vacker text!
2013-08-19

  Carina Bendix
Mycket vackert skrivet!
2013-08-18

  Angela Bohlin VIP
Det är en konst att kunna se... fint skrivet
2013-08-18

  Maj-Lis VIP
Fint
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas