Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text jag skrev när jag vaknade imorse


Morgontrött tanke

 

 

Morgontrötta ögon
Leendet vaknar till liv
Innan drömmen dunstat av
Tänker jag på dig




Fri vers av Bitförbit
Läst 418 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-08-20 13:15



Bookmark and Share


  Nina.K
Gillart!!
2013-10-04

    ej medlem längre
En känsla fångat i stunden! Bra!!
2013-08-21

  peter markurth
innan drömmen dunstat av, gillar
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit