Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tio ordare


Hon var så vacker

att det gjorde

ont i honom

Ken Cassel
21/8-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-21 00:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Så kan det kännas ibland
2013-08-21

  ResenärGenomLivet
Mmm...en stark känsla...
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel