Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla språk nya tolkare

Kärlekens språk

Läses av alla men talas

Av alla folkslag




Bunden vers (Haiku) av snej
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-21 23:14



Bookmark and Share


  aol
sant vännen,
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej