Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite tacksamhet :)


Jag är tacksam över att sätta mig ner när jag är trött
för det betyder att jag kan gå och stå

Jag är tacksam över att ha solglasögon att sätta på mig när solen stör
för det betyder att jag kan se

Jag är tacksam över att kunna känna på din päls
för det betyder att jag har möjligheten att ha djur omkring mig

Jag är tacksam över att läsa böcker en regnig höstkväll
för det betyder att jag har tak över huvudet

Jag är tacksam över att sitta här på kontoret och skriva detta
för det betyder att jag har jobb

Jag är tacksam över att ha träningsvärk
för det betyder att jag är frisk nog att kunna träna

Jag är tacksam över att just du läser detta
för det betyder att jag kan skriva

Jag är tacksam över att mitt favoritband kommit med ny skiva
för det betyder att jag kan höra

Jag är tacksam över att jag tycker att kaffe och kakor är så gott
för det betyder att jag träffar mina vänner ofta

Jag är tacksam över att kunna fortsätta i evigheter
för det betyder rikedom, lycka och kärlek till livet








Fri vers av Gigi
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-23 10:43



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
att känna tacksamhet är en verklig rikedom, fint förmedlat
2016-01-13

  Päronsplitt
Fint om innebörden i tacksamhet. Du får huvudet på spiken när det gäller mycket att vara tacksam över, att inte bara ta de här sakerna för givet. Jag är tacksam för att du påminde om det viktiga och stora i att känna tacksamhet. Tack!
2013-09-09

  Johan Karlsson
Superfint och livsbejakande!
2013-09-02

    ej medlem längre
Nu blev jag tacksam...tack! *L*
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi