Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berg och dal

det finns en tyst sorg

det finns en som alltid är fuktig
som droppar i bergsskrevet

en pinsamhet man inte
pratar högt om

till slut forsar det ner
som länge lagrad sorg

när åskan kommer
har allt brustit totalt

vreden tar överhand
gör rent hus

nästa morgon
när solen lyser
spirar hoppet
på nytt

fåglarna vågar
högt ta en spröd ton
utan att skämmas
för det




Fri vers av Kim VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-25 09:25



Bookmark and Share


  aol
underbart skaldat fine poetvän, om hur allt lyser när stormen bedarrat,
2013-09-08

  Peter Olausson VIP
Ja, Allt har en ny morgon, fast man inte tror det alltid. Tyckte om dina liknelser - en tyst sorg som alltid är fuktig, "som droppar i bergsskrevet".
2013-08-26

    ej medlem längre
Välskrivet och snyggt.
2013-08-25

  Lars Hedlin
En mycket mycket bra text!
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP