Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I naturen vilar staden

Torrbarr i skorna

Sjömark som sväller upp igen

Tömmer tankarna




Bunden vers (Haiku) av snej
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-26 04:24



Bookmark and Share


    Anachronism
Här ligger du nära en fysisk intensitet och ett riktigt bra lek med naturens lagar .
2013-08-26

  aol
gillas
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej