Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sista raderna i en aldrig skriven bok

Det är som jag har tappat stinget
för orden flyter inte alls som förr.
Av det jag tänker blir det inget
och ingenstans jag ser en öppen dörr.

Det fanns en tid när ord blev svängda
till dikt och sång med lätthet utan ok.
Men nu är alla dörrar stängda
och kvar är blott en aldrig skriven bok.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 417 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-27 23:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra beskrivet!
Gillar rimmen!
Tack!
2013-08-31

  Maria Sundelin VIP
Jag tycker du fått till en mycket bra bild av skrivkramp

2013-08-31

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-08-31

  lodjuret/seglare VIP
Välkomponert. Påminner om en film med Brad Pitt i huvudrollen som Benjamin Button, vilken föddes som gammal och dog som ung.
2013-08-28

  walborg
Ett fint vemodigt alster igen och med rim och meter - så skönt att läsa
2013-08-28

  Knickedick
känner igen känslan, som om man inte har något att säga längre
2013-08-28

  Gunnel Eriksson VIP
Fint diktat om skrivtorka.
Plötsligt börjar orden pocka på igen.
2013-08-28

    ej medlem längre
Vemodsvackert!
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L