Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~band~

Likt en tunn silvrig tråd

Som varligt tråcklas mellan oss som vandrar

I världens avgrundsbrus

Ibland blänker den till,fast den annars osynlig är

Likt spindelnät i gryning

omtanke

så viktig den är

Bandet som binder Dig till mig

Mig till alltet

Allt det som gör mänskligheten till ett vi

kärlek

mjuka ord

Som viskas fram

Som vinden bär fram när den blåser

Som glittrar fram efter nattens mörker

 




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-28 07:03



Bookmark and Share


  aol
så fint du spinner orden, man fastnar i dikten tack,
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~