Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luftburen


ibland vill jag
göra som mina tankar

bara sväva iväg




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-03-07 08:44



Bookmark and Share


  kath
yep .......... så är det idag ... would rather be drifting ........ maybe take a train to munkfors to see your art in real life ..... take a coup of coffe and drift a while in my mind on the way back home
2006-09-18

  kath
yes ............................. I wish I could right now
2006-03-07

    ej medlem längre
"bara sväva iväg"
den lånar jag!
:))
H
2006-03-07

  JMR
mmm, tänk om man kunde göra det???
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP