Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlighet

Är det bara jag
Eller har andra det också
En klump i mitten av kroppen
Som molar

Spelar andra också teater
På den scen
Som är rolighetens och intressanthetens
Med ett lätt konstant illamående

Det finns en reträttväg
Som alltid är möjlig
Men som inte leder framåt
Utan till ensamhetens hotellrum

Där släpper det värsta
Där kan man andas
Men där spirar snart
Vissheten om ett nytt misslyckande




Fri vers av Tarras
Läst 357 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-29 17:03



Bookmark and Share


  justine fox
Jo. I know the feeling.
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras