Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma ut

 

 

 

 

där är hon

ensam i soffan

med en filt

och popcornskålen

i sin famn

 

hon sitter där

kollar på TV

mitt i sin vardag

och är sådär

ofattbart vacker

som endast hon är

 

då och då kastar hon blicken åt mitt håll

hennes ögon gör mig svag

och när hon ler

då ler jag

som om jag vore världens största fåne

 

när min telefon ringer

och hennes namn lyser på displayen

då pirrar det i kistan

och när hon säger "hej"

då tappar jag andan

sedan pratar vi några minuter

som blir till timmar

 

och när vi lagt på

då ekar hennes skratt

i mitt hjärta

och jag känner något växa

 

av alla känslor

så är det den starkaste

 

jag hoppas den får blomma ut

och att hon känner likadant

för då skulle jag bli lycklig

och jag skulle göra allt

för att hon skulle bli lika lycklig

som hon gör mig

genom att bara finnas

 

 

 




Fri vers av Nicklas
Läst 569 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-08-31 03:01



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
och när hon säger "hej"

då tappar jag andan


_______________________Så .. bara ?
2013-09-13

  Åse Tropp VIP
Ärlig resa i kärlek dessutom fin spänning.
2013-09-07

    Bitförbit
Det kommer bli den största och vackraste blomman du sett :)
2013-09-03

  Tess74
vackra rader. Och du inte dåligt att vara ensam på mest bokmärkta denna vecka!
2013-09-02

    ej medlem längre
Så vackert!
2013-09-02

  ständigtkaos
Så himla fint!
2013-08-31

  Carina Bendix
Otroligt vackert!
2013-08-31

  aol
bara så ömt vackert skriftat vännen,
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas