Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tjuven själv blir bestulen


börjar han genast att gnälla om att det inte finns

någon tjuvheder kvar längre

Inte som på den gamla goda tiden...

Ken Cassel
31/8-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-31 06:51



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat vännen,
2013-08-31

  Peter Stjerngrim VIP
Men inte att förglömma är ju också
att det är skillnad på
legitimerade tjuvar
och oss vanliga ...
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel