Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt och inget alls

jag är inget
och jag är allt
jag är brinnande fötter
i ett ständigt kaos
jag är träden i skogen och sanden på en strand
vågorna som rullar in och dånet av en bas
jag är händer i luften och ett hjärta i splitter
jag är kall och jag är varm
jag är framtid och dåtid och nutid
jag är allt
allt och inget alls




Fri vers (Fri form) av ständigtkaos
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-01 16:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är en Gudinna
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos